inetsim issueMalware Analysis / Reverse Engineering Course

Begin Learning Cyber Security for FREE Now!

FREE REGISTRATION
Already a Member Login Here

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  Cheech 2 years, 3 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #97866

    Cheech
    Participant

    Hay guys

    I am following the analysis course and am on dynamic analysis part 2. Everything has gone swimmingly to this point, I have set the VMs up correctly and the networking. Both machine can ping each other, issues arise when I run inetsim, one issue is the dns service doesn’t appear to start and the next issue most likely a bi-product of the first is I do not get the fake inetsim html page on the xp machine.

    Any ideas on whats going wrong?

    XP Shot

    inetsim Shot

    #97871

    Cheech
    Participant

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Our Revolution

We believe Cyber Security training should be free, for everyone, FOREVER. Everyone, everywhere, deserves the OPPORTUNITY to learn, begin and grow a career in this fascinating field. Therefore, Cybrary is a free community where people, companies and training come together to give everyone the ability to collaborate in an open source way that is revolutionizing the cyber security educational experience.

Support Cybrary

Donate Here to Get This Month's Donor Badge

 

We recommend always using caution when following any link

Are you sure you want to continue?

Continue
Cancel